SZOLGÁLTATÁSAINK

Hangterápiához alkalmazható hangszerek, kiegészítő felszerelések és sok egyéb, nehezen nélkülözhető eszköz kínálata mellett tartalmában és eszközeiben magas színvonalú, komplex, hangterápiára és zeneterápiára specializált szolgáltatásokat is kínálunk.

A hangok egészségmegőrző hatását, diszharmonikus állapotok megszüntetésére való alkalmasságát egyre több tudományos kutatási eredmény is alátámasztja. Napjainkban tanúi lehetünk annak, hogy a modern nyugati tudomány egyre több területen sikerrel integrálja kelet archaikus korokból eredő, spiritualitással áthatott tudását.

Hangterápiához kapcsolódó szakmai szolgáltatásainkkal azokat az újdonságok iránt nyitott intézményeket, szervezeteket, vállalkozásokat, terapeutákat, magánszemélyeket tudjuk segíteni, akik a modern kor zajos káoszában is igénylik a régi idők tudását a mai kor tudományával kreatív módon ötvöző harmóniateremtő megoldásokat.

A hangterápia és zeneterápia nem hittérítés, nem vallás, hanem tudomány.


Pályázati tanácsadás

Az Új Széchenyi Terv egészségipari programja támogatja azokat a projekteket, melyek újdonságot jelentenek az egészségturizmusban, megfelelnek a legújabb keresleti trendeknek, a gyógyturisták számára vonzó szabadidős progamkínálatot jelentenek.

Az Új Széchenyi Terv egészségipari programja támogatja azokat a pályázatokat is, melyek biztosítják, hogy a gyógyturizmusban egymástól megkülönböztethető, saját arculattal rendelkező gyógyhelyek működjenek, kialakuljon a tematizált élményszolgáltatás alapján történő specializáció, s a testi, lelki, szellemi egészség megőrzését elősegítő turisztikai termékek kerüljenek piacra.

A hangterápia területén piacvezetőként az innovációban is meghatározó szerepet töltünk be. A programba bekapcsolódó pályázóknak egyedülálló és gyors szakmai segítséget tudunk nyújtani sikeres pályázataik elkészítéséhez.

 

Ajánlatok készítése

Személyre szabott ajánlatokat készítünk hangterapeuták, orvosi rendelők, rehabilitációs intézmények, iskolák, hotelek, wellness szállodák, munkahelyek, otthonok hangterápiai eszközökkel való felszereléséhez.


Project tanácsadás

Hangterápiás egészségmegőrző szolgáltatások beindításához, prevenciós és rehabilitációs projektekhez, szakmai koncepciók kidolgozásához hangterápiai, zeneterápiai és specifikus marketing tanácsadást nyújtunk.


Specializált hangterápiai képzési, továbbképzési programok

Regisztrált felnőttképzési intézményként a hangterápiához és hangterápiai eszközök használatához kapcsolódó ismereteket a legváltozatosabb formában terjesztjük: előadások, szemináriumok, workshopok, kötetlen beszélgetések, tapasztalatcserék.

RÉSZLETEK>>

Munkahelyi egészségvédelem

Három alappillérre támaszkó, egyénre szabott munkahelyi SoundWellness egészségmegőrző programjaink erőteljes, új utakat tárnak fel az emberi értékeket tiszteletben tartó, ugyanakkor teljesítményorientált munkaadók számára.

Royalty-free irodal zenék
A 21. századi irodai munkavégzés hatékonyságának növelésére íratott speciális zenedarabok a munkaadók és a munkavállalók érdekeit egyaránt figyelembe veszik és összekapcsolják. A zenék igazodnak a dolgozók napi bioritmusához, elősegítve ezzel a különböző napszakokban fellépő fizikai, érzelmi mélypontok csökkenését.

Kreatív munkahelyi pihenőszoba
A SoundWellness koncepció alapján kialakított munkahelyi pihenőszoba nem pusztán a mindenki által ismert sresszoldó, relaxációs eszközökre és módszerekre alapoz. Koncepciónk és felszerelési eszközeink alkalmazása által a direkt és indirekt stresszoldáson túl a használók kapcsolatba kerülhetnek kreativitásukkal, felfedezhetnek magukban szunnyadó képességeket, fejleszthetik önismeretüket, kommunikációs készségüket, növelve mindezzel önbecsülésüket és munkahelyi hatékonyságukat.

Különleges élőzenei programok
A különleges SoundWellness élőzenei programok a munkahelyi wellness kivételes élményt nyújtó új eszközei és a stressz menedzsment innovatív alkalmazásai. A nemegyszer túlhajszolt munkavállalók és menedzserek, valamint a munkaadók számára egyaránt vonzó lehetőségek, hiszen a munka világa és a társadalmi lét közötti egyensúly, az egészségesebb élet nagyobb produktivitást és munkahelyi morált eredményez.


Hangterápiás élményprogramok

Open Sounds Interaktív Élményprogramunk úgy önálló intézményi és céges rendezvényként, mint komplex egészségmegőrző vagy kulturális programok részeként felejthetetlen élményt jelent a résztvevőknek. A félnapos vagy egésznapos program blokkjai: hangterápiai, zeneterápiai hangszerek kiállítása, animátor vezette kreatív programok, vetítéssel kísért előadások, szabad hangszerhasználat.


Exkluzív programok

Minden szervezet életében vannak olyan különleges alkalmak, amikor szeretnék lenyűgözni partnereiket. Ilyenkor többre van szükség, mint szórakoztatásra - ekkor csak egy egyedülálló program lehet a megfelelő. Exkluzív "hangfürdőink" maradandó nyomot hagynak megbízóink nagy méltánylást érdemlő vendégei, üzleti partnerei, munkatársai emlékezetében. E programok közvetve elősegítik a felek közötti harmónia megteremtését, támogatják az együttműködési készséget és hozzájárulnak a közös nevező könnyebb megtalálásához.

 

Az Open Sounds Hangterápia Központ szakmai vezetője Szilágyi Zoltánné Bálint Györgyi

Pedagógiai és marketing szakközgazdász egyetemi végzettséggel, németországi marketing továbbképzéssel, amerikai, indiai, nepáli, kínai hangterápiai és zeneterápiai tanulmányokkal a Legátor-S Kft vezetőjeként, előadóként, trénerként, szakmai könyvek szerzőjeként hosszú évek óta támogatja intézményi partnereit és a változni, fejlődni vágyó embereket személyes kihívást jelentő feladataik sikeres megoldásában.


Állandó telephelyünk és levelezési címünk
6000 Kecskemét, Pablo Casals u. 9.

Budapesti irodánk és bemutatótermünk (azonnali vásárlási lehetőséggel)

Open Sounds Hangterápia Központ 1066 Budapest, Lovag u. 14. fsz. 2.
Előzetes telefonos időpont-egyeztetés után hétköznaponként délután fogadjuk az érdeklődőket.
Telefon és fax: 76/475-759
Telefon: 70/526-4242
E-mail: legators@t-online.hu