ÚJ KÖNYV

hangterápia_könyv

Bálint Györgyi
HANGTERÁPIA KÉZIKÖNYV
A hangterápia egészségügyi és spirituális vonatkozásai

Ismét hiánypótló mű kerülhet a hangterápia iránt érdeklődő olvasók kezébe. A Hangterápia kézikönyv közel háromszáz szócikke gyakorlati szempontokat figyelembe véve segít eligazodni a hangterápia világának sokszínűségében. A könyvben három fő csoportba rendezve találhatják meg az olvasók a hangterápiával kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket, fogalmakat. Az első fejezet szócikkeiből megismerhetik a hangterápia szerteágazó világát, a második fejezet a legnépszerűbb hangterápiás hangszerekkel és szimbolikájukkal ismerteti meg olvasóit, a harmadik fejezet pedig a téma megértését segítő akusztikai kifejezéseket gyűjtötte egybe.

A kézikönyv terapeutáknak, hangterápiás klienseknek, és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt hasznos olvasmány.

Formátum: 148x210 mm
Terjedelem: 144 oldal
Nyomás:keményfedeles szines borító, fekete-fehér belív
Kötészet: ragasztókötött
ISBN 978-963-88328-3-2
Ár: brutto 2.900 Ft

Megrendelhető ingyenes szállítással.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a Hangterápia Központ Budapest VI. Lovag u. 14. sz. alatt található irodájában.

 

Bálint Györgyi
Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés
TÖRTÉNETEK - TERÁPIÁK - TITKOK
HARMADIK KIADÁS

Formátum: 165x235 mm
Terjedelem: 176 oldal
Nyomás: szines borító, fekete-fehér belív
Papír: 100 g fam. fehér ofszet
Kötészet: ragasztókötött
ISBN: 978-963-88328-1-8
Ár: brutto 2.780 Ft

Ez a témáját tekintve különleges könyv hasznos tudnivalókkal szolgál azok számára, akik érdeklődnek a tibeti hangtálak és a hangterápia iránt. A fotókkal illusztrált könyv részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, a használatukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Gyakorlati útmutatóként szolgál az évezredes keleti gyógyítói filozófián alapuló hangterápia otthoni, mnkahelyi és terápiás környezetben való alkalmazásához.

A szerző lépésről lépésre bemutatja a megszólaltatás alaptechnikáit és kreatív alkalmazásait. Ez a kalauz nemcsak a hangtálakkal most ismerkedőknek, hanem praktikus tanácsai által a terapeutáknak is értékes szakmai segítséget nyújthat.

Megrendelés: legators@t-online.hu e-mail címen vagy 76/475-759 és 70/526-4242 telefonszámokon.

A könyv harmadik kiadása is elfogyott. Néhány példány még megvásárolható volt Alexandra könyvesboltokban, a Libri könyvesbolti hálózatában, valamint a Könyvtárellátó boltjában.

Még 2017-ben megjelenik az új tibeti hangtálas könyv még több gyakorlattal. Részletek hamarosan.

Részletek a könyvből>>

 

 


Hangterápia Magazin

2011 augusztusában megjelent a Hangterápia Magazin első száma. Az évente négy alkalommal megjelenő ingyenes szakmai magazin magas színvonalú, szakmailag korrekt, előítéletektől mentes írásokat tár befogadókész olvasói elé.

Ha szeretnének rendszeresen hozzájutni a Magazinhoz, juttassák el nevüket és e-mail címüket a következő címre: legators@t-online.hu

A Magazinok archív számait hamarosan feltöltjük. Kérjük látogasson vissza később az oldalunkra!

A Hangterápia Magazin várja a szakemberek és kliensk közlésre szánt gondolatait, írásait.

Célunk, hogy minél több nézőpontot mutassunk be a hang- és zeneterápia elméletével és gyakorlati alkalmazásával kapcsolatban. Ezért a magazinban olvasóink is hallathatják hangjukat. Kérjük küldjék el továbbadásra szánt írásaikat, gondolataikat, javaslataikat a legators@t-online.hu e-mail címre. Ezt követően a szerkesztő kapcsolatba lép Önökkel.

<<VISSZA