MEGRENDELÉS

A rezgésterápiához, hangterápiához használható hangszereket és eszközöket legtöbbször lehetetlen úgy megvásárolni, mint ahogyan egy klasszikus webshopban - néhány klikkel. A hangterápia, rezgésterápia individulális jellege, spirituális érintettsége miatt lehetővé tesszük vevőink számára vásárlási döntésük meg hozatala előtt a közvetlen konzultációt. Bármilyen kérdésük van, vagy tanácsra van szükségük, küldjenek e-mailt a legators@t-online.hu címre, vagy hívjanak a 76/475-759 telefonszámon. Hétfőtől péntekig 10-16 óra között fogadjuk hívásaikat.

Rendelési feltételek
Megrendeléseket e-mailben, telefonon vagy faxon keresztül fogadunk és az a visszaigazolást követően lép érvénybe. A visszaigazolás tartalmazza a szállítási határidőt, a szállítás módját és annak költségét is.

Árak
Az oldalunkon közölt árak netto és brutto árak. A hangszerek, eszközök, szállítási költség brutto ára 27 % ÁFA-t tartalmaz, a könyvek brutto ára 5 % ÁFA-t tartalmaz.

Fizetés módja
A megrendelt hangszerek ellenértékét a postai alkalmazottnak vagy a DPD csomagküldő szolgálat alkalmazottjának kell készpénzben fizetni. A szállítási költség összegét a számla tartalmazza.

Szállítás
A megrendelt hangszereket a visszaigazolásban közölt határidőn belül a DPD csomagküldő szolgálatnak, külön kérés esetén a Magyar Posta Rt-nek adjuk át mint utánvétes küldeményt.

Szállítási költség DPD szállítással súlytól és értéktől fügetlenül egységesen brutto 1.500 Ft, a Magyar Posta közreműködésével az aktuális postai díjszabás szerint. A szállítási költséget a megrendelő fizeti.

Csomagolás
Környezetvédelmi okok miatt postai csomagküldéshez használt kartondobozokat is felhasználunk. A másodlagos csomagolóanyag-felhasználás a hangszerek biztonságos célba juttatását természetesen nem veszélyezteti. Ezzel az eljárással nemcsak hogy kevesebb szemét keletkezik, de vevőinknek is pénzt takarítunk meg: nem számolunk fel sem csomagolási, sem kezelési költséget.

Garancia
Az általunk forgalmazott hangszerek garanciájára a mindenkor érvényes jogszabályban meghatározottak irányadók. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra garanciát nem tudunk vállalni.

Személyes adatok biztonsága
Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A megrendeléshez kérjük azoknak az adatoknak a közlését, amelyek szükségesek számlájának megfelelő kiállításához és a hangszerek pontos címre való kiszállításához.

 

Az interneten át történő vásárlás során a vásárlóknak a kereskedőkhöz fűződő viszonyában sok lényeges szempont merül fel. A számos fontos kérdés közül ezúttal azt az öt legfontosabbat emeljük ki, amelyek alapján könnyen eldönthető, miért érdemes nálunk vásárolni.

Szakértelem
Tőlünk nemcsak termékek vásárolhatók - jól megalapozott szakmai ismereteinket is vevőink rendelkezésére bocsátjuk. Úgy a hangszerekről és felszerelésekről, mint használatuk módjáról vásárlóink szakmai tanácsokat is kaphatnak.

Minőség
A hangszereket és eszközöket azoktól a mesterektől, azokból a műhelyekből szerezzünk be, ahol a legnagyobb tradíciója van az adott hangszer, eszköz készítésének és használatának, ahol az idők folyamán a legtöbb tapasztalat halmozódott fel.

Legnagyobb kínálat
A hangterápia, rezgéserápia legszélesebb eszköztára egy helyen megtalálható. Az alapfelszereléseken túl gondolunk a részletekre is. Minden hangszerből és felszerelésből jelentős raktárkészletünk van. Ez azt jelenti, hogy nem kell hosszasan várni a megvásárolni kívánt árura, vevőink rendszerint napok alatt kézhez kapják megrendelésüket. További előnye az árubőségnek, hogy egyidejűleg sok termékből lehet választani, így a legigényesebb vásárló is megtalálja a számítását.

Kedvező ár
Mivel nagykereskedést folytatunk, így közvetlenül a gyártóktól vásárolunk. Ez azzal a haszonnal jár, hogy vevőink számára alacsonyabb áron tudjuk kínálni termékeinket, mintha kereskedők láncolatán keresztül szereznénk be. További előny, hogy a gyártókhoz fűződő közvetlen kapcsolatunk következtében garantálni tudjuk az állandó jó minőséget.

Időmegtakarítás
Szerencsésen ötvöződik az internetes vásárlás gyorsasága a hagyományos eladó-vevő közötti kontaktus előnyeivel. Nem szükséges üzletről üzletre járva fáradságos munkával keresgetni a szükséges hangszereket és felszereléseket. Mindez kényelmesen és gyorsan elintézhető az interneten keresztül, egy helyen. Ám az eladó-vevő közötti kommunikációban rejlő előnyökről sem kell lemondani. Vevőink igényeit megismerve segítünk a legjobb vásárlói döntések meghozatalában. Szükség esetén akár telefonon keresztül is válogathatnak a megszólaltatott hangszerek között.

Az általunk kínált kiváló minőségű tibeti hangtálak, gongok, terápiás célú hangvillák, kínai varázstálak, intuitív hangszerek, kiegészítő felszerelések, hanganyagok otthoni használaton túl sikerrel alkalmazhatók a hangterápia, wellnes, masszázs, kozmetika, jóga, pszichoterápia, pedagógia területén, de orvosi rendelőkben, szállodákban, munkahelyek relaxációs zónáiban, sportlétesítményekben, közösségi terekben egyaránt jó szolgálatot tesznek.

Ismerkedjen meg Ön is az egészség megőrzésének évezredes módszereivel! Állítsa egészsége és jóléte szolgálatába, vagy egyszerűen csak élvezze a hangok és rezgések jótékony hatását!

Állandó székhelyünk, telephelyünk, levelezési címünk:
Legátor-S Kft 6000 Kecskemét, Pablo Casals u. 9.

Iroda, bemutatóterem, Hangterápia Magazin szerkesztősége:
Budapest VI. Lovag u. 14. Kapucsengő: Hangterápia

Előzetes telefonos időpont-egyeztetés mellett tudjuk fogadni az érdeklődőket budapesti irodánkban és bemutatótermünkben.
Időpont-egyeztetés: 70/526-4242

Elérhetőségeink:
E-mail: legators@t-online.hu
Telefon és fax: 76/475-759
Telefon: 70/526-4242