2018 JANUÁRJÁBAN MEGJELENT AZ ÚJ TIBETI HANGTÁLAS KÖNYV

hangtálas_könyv

Bálint Györgyi
HANGTERÁPIA TIBETI HANGTÁLAKKAL
Történetek - tények - gyakorlatok

A szerző ebben az új tibeti hangtálas könyvében részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, és a megszólaltatásukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. A 48 könnyen követhető, élvezetes gyakorlat lépésről lépésre végigvezeti az olvasót a tibeti hangtálak használatának változatos lehetőségein. 

A könyv nemcsak a hangterápia iránt érdeklődő, és a tibeti hangtálakkal most ismerkedő olvasókhoz szól, hanem praktikus tanácsai által hangterapeutáknak, egészségfejlesztő szakembereknek, az alternatív gyógyászat különböző területeit művelő olvasóknak is gyakorlati útmutatóként szolgálhat.

Formátum: 160x230 mm
Terjedelem: 304 oldal
Nyomás: Szines borító, fekete-fehér belív
Kötészet: ragasztókötött
ISBN ISBN 978-963-88328-4-9
Ár: brutto 3.400 Ft

Megrendelhető ingyenes belföldi szállítással.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a Hangterápia Központ Budapest VI. Lovag u. 14. sz. alatt található irodájában.


hangterápia_könyv

Bálint Györgyi
HANGTERÁPIA KÉZIKÖNYV
A hangterápia egészségügyi és spirituális vonatkozásai

Ismét hiánypótló mű kerülhet a hangterápia iránt érdeklődő olvasók kezébe. A Hangterápia kézikönyv közel háromszáz szócikke gyakorlati szempontokat figyelembe véve segít eligazodni a hangterápia világának sokszínűségében. A könyvben három fő csoportba rendezve találhatják meg az olvasók a hangterápiával kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket, fogalmakat. Az első fejezet szócikkeiből megismerhetik a hangterápia szerteágazó világát, a második fejezet a legnépszerűbb hangterápiás hangszerekkel és szimbolikájukkal ismerteti meg olvasóit, a harmadik fejezet pedig a téma megértését segítő akusztikai kifejezéseket gyűjtötte egybe.

A kézikönyv terapeutáknak, hangterápiás klienseknek, és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt hasznos olvasmány.

Formátum: 148x210 mm
Terjedelem: 144 oldal
Nyomás:keményfedeles szines borító, fekete-fehér belív
Kötészet: ragasztókötött
ISBN 978-963-88328-3-2
Ár: brutto 2.900 Ft

Megrendelhető ingyenes belföldi szállítással.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a Hangterápia Központ Budapest VI. Lovag u. 14. sz. alatt található irodájában.


Bálint Györgyi
Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés
TÖRTÉNETEK - TERÁPIÁK - TITKOK
HARMADIK KIADÁS

Formátum: 165x235 mm
Terjedelem: 176 oldal
Nyomás: szines borító, fekete-fehér belív
Papír: 100 g fam. fehér ofszet
Kötészet: ragasztókötött
ISBN: 978-963-88328-1-8
Ár: brutto 2.780 Ft

Ez a témáját tekintve különleges könyv hasznos tudnivalókkal szolgál azok számára, akik érdeklődnek a tibeti hangtálak és a hangterápia iránt. A fotókkal illusztrált könyv részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, a használatukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Gyakorlati útmutatóként szolgál az évezredes keleti gyógyítói filozófián alapuló hangterápia otthoni, mnkahelyi és terápiás környezetben való alkalmazásához.

A szerző lépésről lépésre bemutatja a megszólaltatás alaptechnikáit és kreatív alkalmazásait. Ez a kalauz nemcsak a hangtálakkal most ismerkedőknek, hanem praktikus tanácsai által a terapeutáknak is értékes szakmai segítséget nyújthat.

Megrendelhető ingyenes belföldi szállítással.

Megrendelés: legators@t-online.hu e-mail címen vagy 76/475-759 és 70/526-4242 telefonszámokon.

Részletek a könyvből>>


CD-K A KÜLÖNLEGESSÉGEK KEDVELŐINEK


Dr. Wang Xu-dong: CHINESE MASSAGE FOR HEART

A hagyományos kínai gyógyászatot alkalmazó szakértő orvos, Dr. Xu-dong Wang hangterápiás CD-i a legkeresettebbek közé tartoznak a világon. E hanganyag mottója a következő lehetne: a kevesebb több. A legegyszerűbb a leggazdagabb. A kelet egyszerűségével e zene megújítja a lelkünket, megtisztítja a szivünket. Kozmetikai szalonokban, egészségügyi intézményekben, alternatív gyógyászati rendelőkben, wellness központokban, továbbá otthoni használatra is nagyszerűen alkalmazható zene.

The Sun and Moon's Essence 8'39”
Holding Your Mind 8'45”
Flow 8'30”
Moving Like a Cloud 10'06
Pacifying Your Heart 11'04”

Ára: netto 4.900 Ft


Dr. Wang Xu-dong: NATURE SPA

A hagyományos kínai gyógyászatot alkalmazó szakértő orvos, Dr. Xu-dong Wang hangterápiás CD-i a legkeresettebbek közé tartoznak a világon. Ez a zene olyan, mint egy utazás az évszakok folytonos változásán és áradásán keresztül. A fa, a tűz, a fém, a föld és a víz energiáját képviseli. Az album a keleti hangszerek meleg, lágy hangjával   kezdődik, majd a természet hangjaival, a folyók, vízesések, békák, madarak hangjaival folytatódik és végül a télből a buja tavaszba vezet. Különböző stílusok, innovatív kínai és New Age zenék ötvöződnek egységgé, pozitívan befolyásolva egészségi állapotunkat.   A nyugalmat árasztó és üdítőleg ható zenék tökéletesen illeszkednek az egyéni realxációhoz és a professzionális gyógyító folyamatokhoz. Kozmetikai szalonokban, egészségügyi intézményekben, alternatív gyógyászati rendelőkben, wellness központokban, továbbá otthoni használatra is nagyszerűen alkalmazható zene.

Ára: netto 4.900 Ft


Dr. Wang Xu-dong: SPA FOR MIND

A hagyományos kínai gyógyászatot alkalmazó szakértő orvos, Dr. Xu-dong Wang hangterápiás CD-i a legkeresettebbek közé tartoznak a világon. A kínai masszázs bölcsességének felhasználásával komponált zene olyan, mint egy zenei masszázs,   amely az elménkben olyan hatást gyakorol, melynek következtében megfeszített izmaink ellazulnak, spirituális energiánk szabadon áramolhatnak. Az erhu áradó hangja és a cselló hangja először ellazítja a testünket, majd a fuvola és a lant hangja megtisztítja érzéseinket és a guzheng (kínai citera) hangja nyomást gyakorol energiaközpontjainkra. Szüksége van egy kínai masszőrre? Ha igen, akkor ez az album éppen Önnek szól. Kozmetikai szalonokban, egészségügyi intézményekben, alternatív gyógyászati rendelőkben, wellness központokban, továbbá otthoni használatra is nagyszerűen alkalmazható zene.

Ára: netto 4.900 Ft

Dr. Xu-Dong Wang: Retail the Energy of Self-healing Power

A hagyományos kínai gyógyászatot alkalmazó szakértő orvos, Dr. Xu-dong Wang hangterápiás CD-i a legkeresettebbek közé tartoznak a világon. A 4 db CD-t magában foglaló különleges kollekció mindenkinek ajánlható, aki a keleti gyógyászat hatásmechanizmusának alapos ismeretén alapuló, különleges zenék hallgatása által szeretné megtapasztalni a zene gyógyító energiáinak testi-lelki harmonizáló hatását.

Otthoni használaton túl javasolható egészségügyi szolgáltatást végző intézmények, szállodák, wellness központok, kozmetikák számára is.

A díszdobozba csomagolt kollekció tartalma:

Acupuncture for Mind
Chinese Massage for Heart
Sleep for Body and Mind
Musical Nutrition

Ár: netto 19.500 Ft