KÖNYVEK

tibeti hangtál könyv

Bálint Györgyi
HANGTERÁPIA TIBETI HANGTÁLAKKAL
Történetek - tények - gyakorlatok

A szerző ebben az új tibeti hangtálas könyvében részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, és a megszólaltatásukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. A 48 könnyen követhető, élvezetes gyakorlat lépésről lépésre végigvezeti az olvasót a tibeti hangtálak használatának változatos lehetőségein. 

A könyv nemcsak a hangterápia iránt érdeklődő, és a tibeti hangtálakkal most ismerkedő olvasókhoz szól, hanem praktikus tanácsai által hangterapeutáknak, egészségfejlesztő szakembereknek, az alternatív gyógyászat különböző területeit művelő olvasóknak is gyakorlati útmutatóként szolgálhat.

Formátum: 160x230 mm
Terjedelem: 304 oldal
Nyomás: Szines borító, fekete-fehér belív
Kötészet: ragasztókötött
ISBN ISBN 978-963-88328-4-9
Ár: brutto 3.400 Ft

Megrendelhető ingyenes szállítással.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a Hangterápia Központ Budapest VI. Lovag u. 14. sz. alatt található irodájában.

 

 

Bálint Györgyi
Tibeti hangtálak és egészségmegőrzés
TÖRTÉNETEK - TERÁPIÁK - TITKOK
HARMADIK KIADÁS

Formátum: 165x235 mm
Terjedelem: 176 oldal
Nyomás: szines borító, fekete-fehér belív
Papír: 100 g fam. fehér ofszet
Kötészet: ragasztókötött
ISBN: 978-963-88328-1-8
Ár: brutto 2780 Ft

Ez a témáját tekintve különleges könyv hasznos tudnivalókkal szolgál azok számára, akik érdeklődnek a tibeti hangtálak és a hangterápia iránt. A fotókkal illusztrált könyv részletesen bemutatja a hangtálakról szóló hagyományokat, a készítés módszereit, a használatukkal kapcsolatos alapvető tudnivalókat. Gyakorlati útmutatóként szolgál az évezredes keleti gyógyítói filozófián alapuló hangterápia otthoni, mnkahelyi és terápiás környezetben való alkalmazásához.

A szerző lépésről lépésre bemutatja a megszólaltatás alaptechnikáit és kreatív alkalmazásait. Ez a kalauz nemcsak a hangtálakkal most ismerkedőknek, hanem praktikus tanácsai által a terapeutáknak is értékes szakmai segítséget nyújthat.

Megrendelés ingyenes szállítással: legators@t-online.hu e-mail címen vagy 76/475-759 és 70/526-4242 telefonszámokon.


 

hangterápia_könyv

Bálint Györgyi
HANGTERÁPIA KÉZIKÖNYV
A hangterápia egészségügyi és spirituális vonatkozásai

Ismét hiánypótló mű kerülhet a hangterápia iránt érdeklődő olvasók kezébe. A Hangterápia kézikönyv közel háromszáz szócikke gyakorlati szempontokat figyelembe véve segít eligazodni a hangterápia világának sokszínűségében. A könyvben három fő csoportba rendezve találhatják meg az olvasók a hangterápiával kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket, fogalmakat. Az első fejezet szócikkeiből megismerhetik a hangterápia szerteágazó világát, a második fejezet a legnépszerűbb hangterápiás hangszerekkel és szimbolikájukkal ismerteti meg olvasóit, a harmadik fejezet pedig a téma megértését segítő akusztikai kifejezéseket gyűjtötte egybe.

A kézikönyv terapeutáknak, hangterápiás klienseknek, és a téma iránt érdeklődőknek egyaránt hasznos olvasmány.

Formátum: 148x210 mm
Terjedelem: 144 oldal
Nyomás:keményfedeles szines borító, fekete-fehér belív
Kötészet: ragasztókötött
ISBN 978-963-88328-3-2
Ár: brutto 2.900 Ft

Megrendelhető ingyenes szállítással.

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a Hangterápia Központ Budapest VI. Lovag u. 14. sz. alatt található irodájában.